Ko svetovalec OVB postane prijatelj

Brez zaupanja odnos med finančnim svetovalcem in stranko ne more delovati. Če zaupanje dopolnjuje simpatija, se lahko odnos med svetovalcem in stranko včasih razvije v trdno prijateljstvo. Prav to se je zgodilo s Simone Concina in Luciano Giancotti. Svetovalec OVB je zdaj del ožjega kroga družinskih prijateljev.

Desetletje sodelovanja

Simone prihaja iz majhnega italijanskega mesta Udine, kjer že več kot 16 let dela kot poslovnež in računovodja v mednarodnem podjetju.Njegovo sodelovanje z OVB se je začelo pred več kot 10 leti. Finančnega svetovalca OVB Luciana Giancottija je poznal iz njunega skupnega hobija - igranja nogometa. Luciano je Simone pomagal skleniti ustrezno pokojninsko zavarovanje in tako se je začelo dolgoletno sodelovanje.

Zaupanje kot temelj

Simone že deset let lahko slepo zaupa svojemu svetovalcu v finančnih zadevah. Zato ne preseneča, da sta postala prijatelja tudi v zasebnem življenju. Luciano je redni gost v družbi Concina in vedno ponuja le finančne produkte, ki bi jih sklenil tudi sam. "Luciano je dober prijatelj, kar zadeva njegov poklic, pa vedno zelo profesionalen. Doslej mi je vedno priporočal le tisto, kar je bilo v skladu z mojimi potrebami," pravi Simone. V tej točki se OVB jasno razlikuje od drugih ponudnikov. "Svetovalci OVB razumejo zahteve in želje svojih strank, se nanje odzovejo in ponudijo najprimernejšo rešitev.

Prijatelj, ki spremlja generacije

Sprva je bila stranka OVB samo Simone. Pozneje so bili Lucianovi stranke tudi njegova žena in njeno podjetje ter njun sin. "Po rojstvu najinega prvega sina Leonarda sva skupaj razmišljala o tem, kako bi najbolje poskrbela za malčka," poroča Simone. "Lucianu popolnoma zaupamo. Kadar koli se s prijatelji ali znanci pogovarjam o financah, jim priporočam OVB."