Skrb za vaše finance

Delujemo po preizkušenem sistemu in upoštevamo vaše želje in potrebe. Z našo pomočjo boste dobili ustrezne finančne nasvete, s katerimi boste optimizirali vaše finance in si zagotovili najboljši rezultat. Pri nas boste dobili informacje o vseh področjih financ na enem mestu, zato vam bo to prihranilo čas in denar.

Osebno namesto digitalno

Finance so občutljivo področje, ki ima velik vpliv na kvaliteto našega življenja. Ob tem je pomembno, da natančno spoznamo vaše želje in potrebe, niso pomembne le številke, ampak nam je pomembno, da vas spoznamo in razumemo. Sodelovanje mora temeljiti na medsebojnem zaupanju. Zato skozi vsa leta našega delovanja, kljub pospešeni digitalizacji na vseh področjih, zagovarjamo osebni pristop. Le na tej osnovi lahko za vas nudimo optimalne storitve in zgradimo zaupanje, ki bo temelj za dolgoročno sodelovanje.

Sistematičen pristop k svetovanju

Uvodni sestanek bo namenjen medsebojnemu spoznavanju in pripravi natančne analize stanja: Kakšen je vaš trenutni finančni položaj? Katere finančne produkte uporabljate? Kakšni so vaši cilji, potrebe in želje? Na OVB smo si zastavili nalogo, da bomo sprotno in natančno primerjali ponudbo bank, zavarovalnic in investicijskih družb, in na tej podlagi bomo za vas izbrali finančne produkte, ki najbolj ustrezajo vašim trenutnim potrebam. Želimo zgraditi dologočni odnos in vas spremljati v vseh življenjskih obdobjih in situacijah, ter vam v vsakem trenutku ponuditi najboljše finančne rešitve.

Delujemo kot ekipa

Naši svetovalci nikoli ne delujejo sami. O ugotovitvah uvodnega sestanka in pridobljenih informacijah se bo vaš svetovalec posvetoval s sodelavci in bo tako za vas predlagal najboljšo rešitev. Na ta način se združi znanje celotne ekipe in dolgoletne izkušnje OVB. Predlagane rešitve zato nikoli ne temeljijo na mnenju ene osebe, temveč temeljijo na skupnem strokovnem znanju ekipe OVB.

Pišite nam zdaj!