Skrb za vaše finance

Delujemo po preizkušenem sistemu in upoštevamo vaše želje in potrebe. Z našo pomočjo boste dobili ustrezne finančne nasvete, s katerimi boste optimizirali svoje finance in skrbeli za neodvisnost. Pri nas boste informacije informacije o vseh področjih financ dobili na enem mestu, kar vam bo prihranilo čas in denar.

Osebno, ne le digitalno

Pri nas niso pomembne le številke. Kljub pospešeni digitalizaciji zato zagovarjamo osebni pristop, v katerem se s svojim svetovalcem dobro spoznate in si zaupate. Ko spoznamo vaše finančne želje in potrebe, vas lažje razumemo in lahko razvijemo najboljše rešitve, ki se vam bodo popolnoma prilegale.

Kako je videti naše svetovanje?

Uvodni sestanek lahko organiziramo, kjer želite. Sestanek bo namenjen medsebojnemu spoznavanju in pripravi natančne analize stanja: Kakšen je vaš trenutni finančni položaj? Katere finančne produkte uporabljate? Kakšni so vaši cilji, potrebe in želje? Na OVB smo si zastavili nalogo, da bomo sprotno in natančno primerjali ponudbo bank, zavarovalnic in investicijskih družb, na podlagi tega pa bomo za vas izbrali finančne produkte, ki najbolj ustrezajo vašim trenutnim potrebam. V naslednjih sestankih želimo z vami zgraditi dolgoročen odnos in vas sistematično spremljati v vseh življenjskih obdobjih in situacijah. Tako smo vam pripravljeni v vsakem trenutku ponuditi najboljše finančne rešitve.

Delujemo kot ekipa

Naši svetovalci nikoli niso prepuščeni samim sebi. O ugotovitvah uvodnega sestanka se bo vaš svetovalec zaupno posvetoval s sodelavci in na podlagi skupnih predlogov za vas predlagal najboljšo rešitev. Na ta način združujemo znanje celotne ekipe in dolgoletne izkušnje OVB. Predlagane rešitve zato nikoli ne temeljijo na mnenju ene osebe, temveč temeljijo na skupnem strokovnem znanju ekipe OVB.

Naročite uvodni sestanek!