Postani finančni svetovalec OVB
Začni svojo kariero z nami

Postanite finančni svetovalci OVB

V kolikor se odločite postati del naše ekipe, boste v vključeni v stalen in kvaliteten proces usposabljanja in izobraževanja, v katerem vam bomo predajali vsa potrebna znanja, da boste lahko postali uspešni finančni svetovalci OVB. Kot finančni svetovalci OVB, boste imeli popolnoma prilagodljiv delovni čas in stimulativno plačilo, ki ne bo navzgor omejeno in bo temeljilo izključno na vaši uspešnosti. Poleg tega, da se boste veliko naučili, boste hkrati dobili tudi priložnost za opravljanje našega poslanstva – pregledno in strokovno pomoč našim strankam na področju financ, naložb in zaščite, s čemer jim boste zagotovili finančno varnost in večjo kvaliteto življenja. Zadovoljstvo strank vas bo izpopolnjevalo na osebnem in kariernem nivoju in vas še bolj motiviralo pri vašem delu.

Storitve za stranke

Finančno svetovanje

Stranki nudimo ponudbo vseh finančnih storitev in produktov na enem mestu. Naš cilj je dolgoročen odnos, ki temelji na zaupanju. V Evropi počnemo to uspešno že več kot 50 let.

Zadovoljen par s finančnim svetovalcem OVB

Finančne rešitve

V življenju smo soočeni z različnimi situacijami in potrebami ki se razlikujejo glede na življenjsko obdobje v katerem se nahajamo. Naše delo temelji na dolgoročnem odnosu, v katerem vam vedno pomagamo poiskati najboljšo finančno rešitev.

Zaljubljeni par na vrtni zabavi

Zakaj postati sodelavec OVB?

  • Si del uveljavljenega mednarodnega podjetja z več kot 50 letno tradicijo in hkrati uživaš v prednostih samozaposlitve.
  • Postaneš del izkušene mednarodne ekipe  ki ti bo vedno stala ob strani in ti pomagala pri tvojem delu.
  • Prejel boš ogromno znanja iz sveta financ, ki ti bo koristilo ob delu s strankami in tudi osebno.
  • Za administracijo skrbijo drugi, tako da se lahko popolnoma usmeriš na svoje delo.
  • Mogoče si že samozaposlen in bi lahko dejavnost finančnega svetovanja pomenila dopolnitev pri storitvah, ki jih nudiš svojim strankam?
  • V OVB skrbimo za to, da imajo naši finančni svetovalci vedno na voljo najboljše finančne produkte izbranih produktnih partnerjev.
Mlad par s finančnim svetovalcem OVB za mizo

Kako izgleda delovnik finančnega svetovalca?

V OVB si sami oblikujete svoj delovnik. Sami se odločate, kdaj in koliko časa boste delali ter katere naloge boste opravljali. Med sestanki s strankami, razvijanjem rešitev v ekipi ter rednimi usposabljanji in dogodki, je dovolj časa za dobro ravnovesje med delom in zasebnim življenjem.

Zadovoljni finančni svetovalec OVB za mizo

Prednosti opravljanja poklica finančnega svetovalca OVB

Če si želite opravljati poklic, ki vam bo nudil veliko izzivov, zanimivo in raznoliko delo, možnost osvajanja novih znanj in stimulativno plačilo, ste na pravem mestu.

Pogovor finančnega svetovalca OVB s strankami

Samostojnost, neodvisnost in prilagodljiv način dela so pri opravljanju dela finančnega svetovalca OVB samoumevni. Prepričani smo, da lahko največ prispevaš, če slediš svojemu ritmu.

Več glav več ve. Za vsakim finančnim svetovalcem stoji ekipa sodelavcev, ki mu nudi vso potrebno pomoč, ki jo potrebuje pri svojem delu. Trdno verjamemo, da je za odlične rezultate potrebno ekipno delo in stalno predajanje znanja ter izkušenj znotraj ekipe.

Cenimo raznolikost naših sodelavcev. Pri nas imajo vsi enake karierne možnosti.

Pri nas boš skozi obsežen system izobraževanja pridobil vsa potrebna znanja, ki ti bodo omogočila uspešno opravljanje poklica finančnega svetovalca in ti koristila na tvoji karierni poti in tudi pri zasebnem življenju.

Kot finančni svetovalci OVB boste v partnerskem odnosu z našimi strankami in jim boste pomagali pri sprejemanju pravilnih finančnih odločitev in uresničevanju njihovih osebnih ciljev in želja. Zadovoljstvo in hvaležnost strank vas bo izpopolnilo tako na profesionalni poti, kakor tudi v zasebnem življenju.

Finančni svetovalec OVB – karierna priložnost

Če si želite postati finančni svetovalci pri OVB, ni za to nobenih omejitev. Pomembna je le želja za osvajanje novih znanj in izkušenj, ter seveda da vas zanima svet financ. Delati za nas lahko začnete na več načinov.

  • Predznanja in izkušnje so koristni, vendar niso pogoj
  • Svojo poklicno pot lahko z nami mladi začnete že kot maturanti ali diplomanti
  • Z nami lahko sodelujete tudi, če ste zaposleni drugje in opravljate delo finančnega svetovalca kot dopolnilno dejavnost
  • Sodelovanje z nami je lahko tudi odličen način za spremembo karierne poti
Moški, ki razmišlja o prijavi pri OVB

Kaj morate vedeti, če želite postati finančni svetovalec OVB?

Če želite postati finančni svetovalec OVB, morate imeti določene značajske in osebnostne lastnosti. Morate biti pripravljeni vložiti del svojega prostega časa v osvajanje novih znanj in opravljanje dela, imeti morate dobre komunikacijske sposobnosti, sposobni morate biti delovati v skupini in imeti zdravo mero ambicioznosti.

Dva finančna svetovalca OVB na stopnicah

Možnosti napredovanja in karierna pot

Vsak bodoči finančni svetovalec pri nas začne svojo karierno pot z osnovnim usposabljanjem, nato pa preide skozi kvalificiran in večstopenjski karierni načrt, ki mu omogoča nenehno osvajanje novih znanj in napredovanje. Hitrost napredovanja je odvisna izključno od vaše osebne zavzetosti.

Finančni svetovalec OVB z vlagateljem