Finančni svetovalec OVB s prijavo
Pri nas vam nikoli ne bo dolgčas

Razvojne priložnosti pri OVB

Vsak bodoči finančni svetovalec pri nas začne svojo karierno pot z osnovnim usposabljanjem, nato pa preide skozi kvalificiran in večstopenjski karierni načrt, ki mu omogoča nenehno osvajanje novih znanj in napredovanje. Hitrost napredovanja je odvisna izključno od vaše osebne zavzetosti. Na vsaki stopnji kariere boste osvajali nova znanja, kompetence in napredovali tudi v višini prihodkov. Naš karierni sistem vsakemu sodelavcu zagotavlja enake možnosti za napredovanje. To pomeni, da o vaši poklicni poti ne odloča nihče drug, kot vi sami. Če boste dovolj predani, boste pri OVB imeli možnost, da ustvarite uspešno kariero.

Karierni načrt OVB

V našem kariernem načrtu gre vsak finančni svetovalec skozi enake karierne stopnje. Doseganje vsake naslednje karierne stopnje je povezano z opravljenim usposabljanjem in pridobivanjem potrebnih znanj, ter seveda vašo uspešnostjo. Svojo kariero pri OVB začnete kot pripravniki za finančnega svetovalca in postopno pridobivate potrebna znanja, izkušnje in kompetence in se tako s časom razvijete v kompetentnega finančnega svetovalca. Pridobivanje znanj in vsa izobraževanja so brezplačna in v celotnem procesu ne bo od vas nihče zahteval kakršnegakoli plačila. Imate tudi možnost, da ustanovite svojo pisarno OVB in ustvarite svojo ekipo finančnih svetovalcev. Če se ne želite ukvarjati z vodenjem ekipe in se želite osredotočiti popolnoma le na stranke, imamo primeren karierni načrt tudi za vas. Torej, pri OVB je več možnosti na karierni poti in le od vas je odvisno, katero od možnosti boste izbrali.

Finančni svetovalec OVB predava

Razvoj s kariernim načrtom OVB

Pridobitev strokovnih znanj in kompetenc

S stalnim usposabljanjem in izpopolnjevanjem boste pridobivali vedno nova znanja in kompetence na področju financ in dela z ljudmi, ki jih boste lahko s pridom uporabili na svoji karierni poti in tudi v zasebnem življenju.

Trening komunikacijskih in socialnih veščin

Pri usposabljanjih v kariernem načrtu dajemo poseben poudarek tudi treningu socialnih in komunikacijskih spretnosti, da boste tudi v tem delu delovali kredibilni in kompetentni sogovorniki za vaše stranke. Na višjih stopnjah kariere se bomo posvetili tudi vašim vodstvenim sposobnostim.

Napredovanje v višini prihodkov

Načelo napredovanja v našem kariernem načrtu velja tudi za vaše prejemke. Z vsako stopnjo kariere se poveča tudi višina vaših prihodkov. Višina plačila je odvisna izključno od vas in vaše uspešnosti pri doseganju višjih stopenj kariernega načrta.

Sposobnost sprejemanja odgovornosti

Z napredovanjem v karieri in možnostjo izgradnje svoje ekipe svetovalcev, se povečuje tudi raven odgovornosti. Poskrbeti boste morali za dobro počutje in motivacijo svetovalcev v vaši ekipi in jim pomagati pri razvoju karierne poti.

Načrt usposabljanja in izobraževanja

Na OVB boste deležni posebnega programa strokovnega usposabljanja in izobraževanj, na katerih boste pridobili potrebna znanja iz vseh področij financ – zavarovalništva, naložb, bančnih produktov in kreditov ter davčne obravnave strank. Proces izobraževanja se pri nas nikoli ne konča. Na rednih seminarjih, dogodkih in delavnicah, bodo interni in zunanji strokovnjaki poskrbeli, da boste nenehno izboljševali in razširjali svoja znanja.

Osnovna izobraževanja

V začetnem obdobju vas bomo v OVB naučili vseh osnov, ki jih morate poznati kot finančni svetovalci. Pripravili vas bomo tudi na pridobitev vseh potrebnih licenc, ki jih boste potrebovali, če boste želeli opravljati poklic finančnega svetovalca.

Finančni svetovalci OVB ploskajo med predavanjem

Nadaljnja usposabljanja

Svet financ je zapleten in obširen, prihaja tudi do sprememb, zato je pomembno, da svoje znanje nenehno izpopolnjujemo in da smo na tekočem z vsemi novostmi. Ni pomembno le poznavanje produktov, temveč tudi poznavanje zakonskih osnov in predpisov, ki vplivajo na trg finančnih produktov. Zato je pri nas proces izobraževanj stalen in se nikoli ne konča. Le na tak način lahko našim strankam nudimo kvalitetno storitev, ki bo podlaga za dolgoročen in zaupanja vreden odnos.

Nastop finančnega svetovalca OVB pred skupino finančnih svetovalcev

Usposabljanja na področju komunikacije in prodajnih veščin

Za finančnega svetovalca ni pomembno le, da je strokoven. Pomembno je tudi, da je kredibilen sogovornik in da ima ustrezen nivo komunikacije. Zato bomo poleg strokovnih znanj nenehno izvajali tudi izobraževanja na področju osebnih in socialnih veščin.

Finančni svetovalci OVB plezajo po stopnicah

Nadaljnji razvoj s praktičnim delom

Prepričani smo, da je osvajanje znanj preko usposabljanj in izobraževanj v kombinaciji s praktičnim delom s strankami, najboljši način za profesionalni in osebni razvoj. Teorijo je potrebno uporabiti tudi v praksi. Preko dela boste dobili izkušnje, ki vam bodo omogočile uspešno soočanje z izzivi in različnimi situacijami, nadaljnji razvoj in napredek. Pri soočanju z vsakodnevnimi izzivi vam bodo podporo nudili izkušeni sodelavci, ki vam bodo z veseljem predajali svoje znanje.

  • Z raznolikim delom se boste vsak dan naučili nekaj novega.
  • Kot del ekipe boste urili svoje socialne in vodstvene sposobnosti.
  • Pri delu s strankami boste urili komunikacijske sposobnosti in se naučili prilagoditi različnim značajem ljudi.
Finančni svetovalec OVB svetuje stranki

Prednosti samozaposlitve v okviru OVB

Naši finančni svetovalci OVB so samozaposleni in hkrati del uveljavljenega mednarodnega koncerna. To je idealna kombinacija, ki vam nudi vrsto prednosti:

  • prilagodljiv delovni čas,
  • sami si določate način in kraj opravljanja dela,
  • izdelan karierni sistem in usmerjeno izobraževanje in usposabljanje,
  • priložnost za ustvarjanje nadpovprečnih prihodkov,
  • samoodločanje in odgovornost za lasten uspeh,
  • hkrati vam bodo iz vodstvene pisarne nudili vso potrebno administrativno podporo in izbor najboljših produktov izbranih pogodbenih partnerjev
OVB finančni svetovalec vesel kot samozaposlen