Pogovor finančnega svetovalca OVB s strankami
Sodelovanje z nami je nekaj posebnega

Prednosti dela, kot finančni svetovalec OVB

Če si želite opravljati delo, polno izzivov in pridobivati nova znanja, ste na pravem naslovu. Ker si želimo dolgoročnega sodelovanja in si želimo, da ste pri svojem delu motivirani in uspešni, boste ob svojem delu deležni številnih prednosti in vzpodbud.

1. Samostojnost in prilagodljivost

Samostojnost, neodvisnost in prilagodljiv način dela so pri opravljanju dela finančnega svetovalca OVB samoumevni. Prepričani smo, da lahko največ prispevaš, če slediš svojemu ritmu. „Ali naj imam danes termin s stranko, ali naj posvetim dan svoji družini?” O načinu, času in kraju opravljanja dela odločate popolnoma samostojno in lahko si lahko delo popolnoma prilagodite svojemu življenju.

Opravljanje dela na način, ki vam najbolj ustreza:

 • Svoj delovni dan oblikujete popolnoma samostojno.
 • Način, kraj in čas dela si prilagodite na način, ki vam najbolj ustreza.
 • Vaša uspešnost in zaslužek bo odvisen od vas samih in od časa in energije, ki ju boste namenili delu.
 • Imeli boste tudi možnost, da sestavite svojo ekipo svetovalcev in s tem dosežete še večji napredek v karieri.
Finančni svetovalec z ekipo finančnih svetovalcev v konferenčni sobi OVB

2. Ekipno delo

Pri OVB zagovarjamo ekipni način dela, saj sledimo filozofiji da več glav več ve. Za vsakim finančnim svetovalcem OVB stoji ekipa. Trdno verjamemo, da lahko dobre rezultate dosežemo le v tesnem sodelovanju s sodelavci.

Delo v ekipi in sodelovanje:

 • Nihče ne ve vsega in zato je sodelovanje znotraj ekipe in stalno predajanje znanja bistvenega pomena. Ekipno delo omogoča stalno osebno rast in omogoča dolgoročno uspešno sodelovanje z OVB.
 • Podpirala vas bo celotna ekipa OVB
 • OVB uspešno deluje že več kot 50 let – postanite del naše ekipe in prispevajte svoj delež v naši zgodbi o uspehu.
Ekipa finančnih svetovalcev OVB se zabava

3. Enake možnosti za vse

Ljudje smo različni in prav je tako. Pri nas cenimo različnost in vsem omogočimo enaka izhodišča, ne glede na pretekle izkušnje ali osebne lastnosti. Lahko ste popolni začetniki na področju ali pa izkušeni finančni strokovnjaki. Pogoj za uspeh pri nas je, da ste pripravljeni posvetiti del svojega prostega časa osvojitvi novih znanj, da ste komunikativni in da vas veseli delo z ljudmi. Vse ostalo bo odvisno od vas samih.

Enaka izhodišča za vse:

 • Vaš uspeh bo odvisen izključno od vaše predanosti opravljanju dela.
 • Za začetek sodelovanja z nami ni potrebno, da ste finančni strokovnjak. Poskrbeli bomo, da boš pri nas pridobil vsa potrebna znanja za opravljanje poklica finančnega svetovalca.
Finančni svetovalec v pogovoru za konferenčno mizo OVB

4. Dodelan sistem izobraževanja in osvajanja novih znanj

Poskrbeli bomo, da boste skozi naš sistem osvojili vsa potrebna znanja, ki vam bodo omogočila uspešno opravljanje dela finančnega posrednika OVB. Menimo, da je znanje na prvem mestu in pogoj, da lahko opravljate svoje delo. Z nami boste deležni stalnih izzivov in vzpodbud. Vaš razvoj bo potekal na različnih delavnicah in ob praktičnem delu s strankami. Obljubljamo, da vam nikoli ne bo dolgčas.

Pridobivanje novih znanj in izkušenj

 • Vaš razvoj in napredovanje je za nas zelo pomembno. Zato vam bomo ves čas stali ob strani, kot ekipa, omogočili vam bomo stalno usposabljanje in osebno rast na kariernem in osebnem nivoju.
 • Noben dan finančnega svetovalca OVB ni enak prejšnjemu. Učenje in pridobivanje novih znanj je proces, ki se nikoli ne konča.
 • Omogočili vam bomo uporabo pripomočkov in digitalizirano delo.
Finančni svetovalci OVB se usposabljajo na prenosnih računalnikih

5. Delo, ki ima smisel

Kot finančni svetovalec OVB si partner naših strank in jim pomagaš pri sprejemanju pravilnih finančnih odločitev in uresničevanju njihovih osebnih ciljev in želja. Zadovoljstvo in hvaležnost strank te bo izpopolnilo tako na tvoji profesionalni poti, kakor tudi v zasebnem življenju.

Zadovoljstvo, kot cilj našega dela

 • V današnjem svetu je zelo pomembno, da ljudje čim prej pričnejo načrtovati svojo finančno prihodnost. Svet financ postaja vse bolj zapleten, zato ljudje ob sprejemanju odločitev, ki bodo imeli dolgoročni vpliv na njihovo življenje, potrebujejo pomoč in partnerja, ki mu lahko zaupajo.
 • Vedno delujemo v dobro naših strank. Naše vodilo je poštena storitev in dolgoročni odnos na osnovi obojestranskega zaupanja.
 • Zadovoljstvo vaših strank bo tudi pri vas vzbudilo zadovoljstvo nad vašim delom in karierno potjo.
Finančni svetovalec OVB svetuje zadovoljnemu paru

Ostale zanimive informacije

O možnostih sodelovanja z OVB

Če želite postati finančni svetovalci OVB, ni za to nobenih omejitev in posebnih zahtev. Iščemo ljudi, ki jih področje financ zanima in ki so odprti za nove izzive ter osvajanje novih znanj. Obstaja več možnosti za začetek sodelovanja z OVB.

Moški razmišlja, da bi se prijavil pri OVB

Karierna pot pri OVB

Vsak bodoči finančni svetovalec pri nas začne svojo karierno pot z osnovnim usposabljanjem, nato pa preide skozi kvalificiran in večstopenjski karierni načrt, ki mu omogoča nenehno osvajanje novih znanj in napredovanje. Hitrost napredovanja je odvisna izključno od vaše osebne zavzetosti.

Finančni svetovalci OVB sredi pogovora